23 січня 2015

Європейський лідер у сегменті засобів для здоров'я волосся «Пріорін» тепер в Україні

Природний захист від випадіння волосся

Здоров'я волосся на сьогоднішній день стає актуальною проблемою для багатьох незалежно від віку, соціального статусу або статі. Особливо ця проблема актуальна для жінок. Найбільше незручностей, звичайно ж, приносить випадіння волосся. Причин у цієї проблеми дуже багато, починаючи від стресу і закінчуючи забрудненням навколишнього середовища, разом з нестачею вітамінів. При цьому засобів для догляду за волоссям, якими користуються жінки, велика кількість, але знайти те, що допоможе в кожному окремому випадку, дуже складно.

У Європі на сьогодні  представлений досить широкий спектр препаратів для боротьби з випадінням волосся. Серед них за лідерською позицією уже 50 років по праву займає препарат компанії «Байєр» - «Пріорін». Нова досконала формула препарату містить такі необхідні поживні речовини як: біотин, олійний екстракт проса, L-цистин і вітамін B5. Усі вони надають суттєву підтримку нашому волоссю, діючи зсередини організму. Основні компоненти препарату не тільки зміцнюють і живлять волосся, але ще й сприяють їхньому активному росту. Усе разом робить «Пріорін» насправді унікальним і ефективним.

Клінічні дослідження компонентів препарату довели, що при прийомі 2 капсул на день протягом декількох місяців значно знижується випадіння волосся і активізується ріст нового волосся. За 50 років на європейському ринку «Пріорін» довів свою ефективність, про що свідчить його успіх особливо у таких країнах як: Німеччина, Швейцарія, Голландія, Туреччина і Бельгія. Тепер українські жінки зможуть забути про проблему випадіння волосся назавжди, разом з «Пріоріном»!

Про компанію Bayer HealthCare
Bayer AG - це глобальна компанія з ключовими компетенціями в області охорони здоров'я, сільського господарства і високотехнологічних матеріалів. Bayer HealthCare, підгрупа Bayer AG з щорічним обсягом продажів 18,924 млрд. євро (2013 р.) - одна з лідируючих в світі інноваційних компаній в галузі охорони здоров'я та виробництва продуктів медичного призначення. Вона базується в м.Леверкузен (Німеччина). У компанії представлені такі підрозділи як Animal Health, Consumer Care, Medical Care і Pharmaceuticals. Мета Bayer HealthCare - відкривати, розробляти, виробляти і здійснювати маркетинг продуктів, які поліпшать здоров'я людей і тварин у всьому світі. У компанії Bayer HealthCare працює 56000 співробітників (станом на 31 грудня 2013), її представництва є більш ніж в 100 країнах світу. З додатковою інформацією можна ознайомитися на сайті http://healthcare.bayer.com

Communication Ukraine <communication.ukraine@bayer.com>